TRABZON / AKÇAABAT - 100.Yıl İlkokulu

100.Yıl İlkokulu

YAYLACIK MAH. PLAJ SK. NO 1 AKÇAABAT / TRABZON
Vizyon
100. Yıl İlkokulu olarak Vizyonumuz; Sorumluluklarını bilen, yenilikleri takip eden, çevre bilinci yüksek, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için öğretimin kalitesini sürekli yüksek tutan bir okul olmaktır.
Misyon
100. Yıl İlkokulu olarak “Misyonumuz”; Öğrencilerimizi; Milli, manevi, insani ve ahlaki değerlere saygılı, öz güveni yüksek, sosyal, teknolojiyi kullanan, araştıran, sorgulayan, hedef belirleyen, mutlu insanlar olarak yetiştirmektir.
8.50 - 14.30
Ulaşım
Okulumuz Trabzon merkeze 10 km Akçaabat merkeze ise 1 km mesafede bulunmaktadır. Sahil kenarında olduğu için ulaşım problemi bulunmamakta, Trabzon ve Akçaabat Belediyesi otobüsleri ve Akçaabat-Trabzon arası minibüsler ile kolayca ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz bünyesinde 2 Adet Özel servis bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul ve Okulum Temiz Belgesi aldık.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
eTwinning Projeleri kapsamında Türkiye ve Avrupa'dan ortaklarla 2020 - 2021 eğitim - öğretim yılı itibarıyla halen 7 farklı proje yürütüldü. 3 Avrupa Kalite Etiketi - 5 Ulusal Kalite Etiketi alındı. 2021 - 2022 eğitim - öğretim yılında 2 Avrupa Kalite Etiketi - 3 Ulusal Kalite Etiketi alındı.